Campings

Groningen

Kamperen in Groningen, ik zou het veel vaker moeten doen! Groningen is zo mooi en veelzijdig. De bruisende stad, de rust en ruimte, bosrijk, zee, Groningen heeft het allemaal!

Het Hof van Kolham
Een pareltje op het Groninger platteland!

Natuurgebied Roegwold en zwemplas Zwaneveldsgat op loopafstand van de camping en 15 kilometer van het bruisende Groningen stad.

Op Instagram vind je een uitgebreid verslag van deze mooi (natuur)camping.

Noorderloo in Vriescheloo

Camping Noorderloo is een prachtige natuurcamping waar je zeker een x geweest moet zijn! In het lunchcafe kun je heerlijk vega eten. De taartjes zijn er fantastisch! Het heeft een eigen zwemplas en de ligging is heel mooi tussen de bomen. De veldjes hebben ronde vormen, dit geeft een knus geheel. Dit is echt zo’n camping die je niet in woorden uit kunt drukken. Noorderloo moet je beleven!

Bekijk Instagram voor een uitgebreid fotoverslag van camping Noorderloo!

Ook Koos vond het er prachtig en heeft genoten. Leuk detail, campinghond Blubber is ook een basset!

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde

In de boomgaard van Wildemansheerd is het heerlijk vertoeven. Je kunt genieten van de vergezichten. De nachten zijn er heerlijk stil en donker is nog echt donker. Wildemansheerd heeft een rustpunt en een klein winkeltje waar ook mijn producten verkocht worden!

Geen eigen kampeermiddel? Je kunt er ook een vakantiehuis huren!

Op de foto mijn vorige caravan de Biod.

Drenthe

Als ik Drenthe in rij maakt mijn hart altijd een sprongetje. Het is zo’n prachtige provincie en zo heerlijk dorps. Ik hou van dorps! Van elkaar groeten op straat, van de eenvoud. De natuur is er zo onvoorstelbaar mooi, ik kom er al jaren maar ben nog steeds niet uitgekeken. Het is echt zo… Drenthe doet wat met je.

Natuurkampeerterrein de Bulte in Zuidwolde

Op het lange onverharde pad langs het water begint het vakantiegevoel al. De Bulte is momenteel (2022) gesloten maar ik hoop met heel m’n hart dat het volgend seizoen weer open is. Je kunt er kiezen om op een veldje te staan, alleen., tussen de bomen of uitkijkend over het land. Er is een speeltuintje en een dierenweide dus ook met kinderen is het leuk! Ik hou van dit soort campings. Een gemoedelijke sfeer en vriendelijke eigenaren.